Kentima
www.kentima.com
Utvecklar högkvalitativa produkter som har möjlighet att kommunicera mot olika system för att därefter visualisera, lagra, övervaka och behandla information och bilder. Vår försäljning sker främst systemintegratörer, OEM-kunder och andra återförsäljare.

eWork
www.ework.se
Idag är eWork marknadsledare i segmentet konsultmäklare och en av de ledande konsultleverantörerna på konsultmarknaden.

ÅF
www.af.se
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.

Bilfinger Industrial Services Sweden AB
www.is-sweden.bilfinger.com
En flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion, industrimurning och rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden.

Gefle Projektautomation AB
www.gefleprojektautomation.se
Ett fristående konsultföretag med mångårig erfarenhet av , anläggningskonstruktion, förstudier, processanalyser, projektering, programmering och idrifttagning Kunder: inom Stål-, Trä-, Papper- och Livsmedels-sektorn.

KT Consulting AB
www.ktconsulting.se
Ett fristående konsultföretag med mångårig erfarenhet av programmering och analys av PLC/DCS system samt projektering och idrifttagning. Kunder: inom Stål-, Trä-, Papper- och Livsmedels-sektorn.

RLT Consulting AB
www.rltconsulting.se
Ett fristående konsultföretag med mångårig erfarenhet av programmering och analys av PLC/DCS system, samt projektering och idrifttagning inom processindustrin. Kunder: inom Stål-, Trä-, Papper- och Livsmedels-sektorn.